Skladem
Datum dostupnosti:
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
pravý zelený čaj, pražená rýže 48%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Nízký
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
pravý zelený čaj, pražená rýže 48%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0.03 g.
Nízký
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Černý čaj z čajové zahrady Coonoor, která se řadí mezi nejstarší v oblasti Nilgiri. Leží v nadmořské výšce 1850 m a poskytuje nádherné výhledy do okolí. Vůně je jemně medová, prostoupená lehkou ovocnou stopou. V chuti dominují citrusové plody, v závěru se objevuje nasládlá ostružinová nota.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.