Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný zelený čaj s praženou rýží
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
pravý zelený čaj, pražená rýže 48%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Nízký
sypaný zelený čaj s praženou rýží
Lístky výtečného čaje Sencha jsou smíchány s praženou rýží. Genmaicha má půvabnou, lehce nasládlou, ořechovou chuť. Barva nálevu je zlatozelená. Musashi je jméno nejslavnějšího japonského samuraje.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1,5 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
pravý zelený čaj, pražená rýže 48%. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 18 kJ/ 4 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Nízký
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
Sejak je po Woojeonu druhým nejkvalitnějším korejským čajem. Lístky pro jeho výrobu se sbírají časně zjara. Svěží zelené lístky dávají vznik jasnému, světle zelenému nálevu, jehož jemná chuť je příjemně zakulacená s dozvukem v tónu kokosového mléka.
Honeybush s krémovou, lehce nasládlou chutí pomerančů s tóny smetany.
Honeybush s krémovou, lehce nasládlou chutí pomerančů s tóny smetany.