Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1 minutu louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
sypaný pravý zelený čaj
Bancha se vyznačuje výraznou chutí, která se zvolna rozlévá do celé ústní dutiny. Pojmenování Arashiyama je synonymem pro "bouřlivé hory". Zprvu nasládlá chuť přechází v závěru v příjemně nahořklý tón připomínající mladé vlašské oříšky.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku. Pokud čaj louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 1 minutu louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Střední
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Pro produkci tohoto čaje se používají jen ty nejlepší čajové lístky chráněné stínem a pěstované na nejúrodnějších půdách. Lístky mají tvar dlouhých jehliček, jejich barva je smaragdově zelená. Nálev má květinovou vůni, chuť je delikátní, jemně nasládlá.
Třezalka přispívá k duševnímu zdraví - emoční rovnováze. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévách a kapilárách. Ženšen přispívá k sexuálnímu zdraví, bdělosti, energii, vitalitě a k přirozené obranyschopnosti organizmu. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Třezalka přispívá k duševnímu zdraví - emoční rovnováze. Pepř přispívá k oběhu v jemných krevních cévách a kapilárách. Ženšen přispívá k sexuálnímu zdraví, bdělosti, energii, vitalitě a k přirozené obranyschopnosti organizmu. U citlivých osob možnost fotosenzibilizace (třezalka).
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...