Bio zelené čaje - JaponskoChcete si dopřát to nejlepší pro Vaše chuťové buňky? Vyzkoušejte naši nabídku bio zelených japonských čajů. Čajové lístky jsou pěstovány na nejúrodnějších půdách v Japonsku bez použití umělých hnojiv a ochranných prostředků. Stačí si jen vybrat čaj dle Vaší chuti a připravit si z něj nálev, ze kterého se bude linout nezaměnitelná vůně a stane se Vaší delikatesou dne.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.
Jarní Sencha z oblasti Minamikyushu Eicho v prefektuře Kagoshima na jihu ostrova Kjúšú. Zelené jehličkovité lístky dávají po zalití zelenožlutý nálev mléčně nasládlé vůně. V chuti dominuje umami, které je v závěru doplněno lehkými tóny zralých broskví.
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Klasická japonská Sencha, lístky jasně zelené, svěží. Vůně nálevu plná, čistá, barva světle zelená. Výrazná chuť dlouze ulpívá na patře, závěr je lehký, velmi příjemný.
Klasická japonská Sencha, lístky jasně zelené, svěží. Vůně nálevu plná, čistá, barva světle zelená. Výrazná chuť dlouze ulpívá na patře, závěr je lehký, velmi příjemný.
Klasická japonská Sencha, lístky jasně zelené, svěží. Vůně nálevu plná, čistá, barva světle zelená. Výrazná chuť dlouze ulpívá na patře, závěr je lehký, velmi příjemný.
Klasická japonská Sencha, lístky jasně zelené, svěží. Vůně nálevu plná, čistá, barva světle zelená. Výrazná chuť dlouze ulpívá na patře, závěr je lehký, velmi příjemný.
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
Čerstvý jarní čaj pocházející z oblasti Kirishima v prefektuře Kagoshima. Smaragdově zelené, jehličkovité lístky vytvářejí po zalití světle zelený nálev. V chuti a vůni se snoubí umami, mladý lískový ořech a jemná nota citronové trávy zakulacená mléčnou pěnou.
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...