Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní.
Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.
Chuť kávy dle způsobu přípravy:
- dripper - komplexní, jemná chuť bez trpkého závěru
- moka - plná chuť, lehce mléčná, vydatná, úplně jiná než další přípravy
- chemex - hodně lehká, dochuť není výrazná, ale velmi jemná, lahodná, méně body
- french press - komplexní chuť na začátku, v závěru mírně hořkne, až je zemitější, trpčí
- espresso - zvýrazněná chuť: čokoláda, piniový ořech, malina.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Promytá káva z farmy Riverdale v oblasti pohoří Východní Ghát. Majitel Prakashan Balaraman dbá na pečlivé zpracování klasickou metodou pouze zralých třešní.
Základní chuťový profil: V chuti i vůni najdete mléčnou čokoládu a arašídy. Tělo je jemné, sladké. Acidita nízká.
Chuť kávy dle způsobu přípravy:
- dripper - komplexní, jemná chuť bez trpkého závěru
- moka - plná chuť, lehce mléčná, vydatná, úplně jiná než další přípravy
- chemex - hodně lehká, dochuť není výrazná, ale velmi jemná, lahodná, méně body
- french press - komplexní chuť na začátku, v závěru mírně hořkne, až je zemitější, trpčí
- espresso - zvýrazněná chuť: čokoláda, piniový ořech, malina.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Vysoký
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou ...
OXALIS slaví 30 let! K této krásné příležitosti jsme vytvořili limitovanou edici produktů, kterou oslavujeme naše výročí. Můžete ochutnat výběr oblíbených čajů z různých kategorií, i pár novinek. Všechny tyto produkty mají speciální etiketu s barevným logem a jsou ...
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...