Skladem
Datum dostupnosti:
Zahrada se nachází ve výšce 1600 m n.m. v distriktu Anamallais, který se vyznačuje rozmanitým ekosystémem a řadou vodních ploch. V oblasti žije mnoho druhů divoké zvěře, mezi nimi i početná stáda slonů. Po zalití drobných černých listů vzniká hnědooranžový nálev. Vůně a chuť připomíná pomeranč a ušlechtilou čokoládu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Zahrada se nachází ve výšce 1600 m n.m. v distriktu Anamallais, který se vyznačuje rozmanitým ekosystémem a řadou vodních ploch. V oblasti žije mnoho druhů divoké zvěře, mezi nimi i početná stáda slonů. Po zalití drobných černých listů vzniká hnědooranžový nálev. Vůně a chuť připomíná pomeranč a ušlechtilou čokoládu.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...