Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské zemi. Podlouhlé, zakroucené černé listy vytvářejí po zalití světle hnědý nálev. Sladká vůně tureckého medu dominuje i v chuti, kde se pak v závěru objevuje i lahodné pečené jablko.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Řemeslně zpracovaný čaj z inovativní továrny Tea Studio, která vznikla v roce 2018. Nachází se ve výšce 1850 m n.m. uprostřed malebných čajových zahrad. V dubnu 2023 vstoupila do vlastnické struktury naše společnost a tím zahájila produkci čaje přímo v pěstitelské zemi. Podlouhlé, zakroucené černé listy vytvářejí po zalití světle hnědý nálev. Sladká vůně tureckého medu dominuje i v chuti, kde se pak v závěru objevuje i lahodné pečené jablko.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3-5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Pravý černý aromatizovaný čaj s výraznější chutí koření vyváženou sladkým karamelem ve vánočním balení.
Pravý černý aromatizovaný čaj s výraznější chutí koření vyváženou sladkým karamelem ve vánočním balení.
Vyvážená odpolední směs černých čajů. Ve směsi převažují tmavě hnědé lístky, doplněné drobnými jasně zelenými. Po zalití vzniká hnědooranžový nálev, který ve vůni i chuti připomíná oves, mladý lískový oříšek a tonka boby.
Vyvážená odpolední směs černých čajů. Ve směsi převažují tmavě hnědé lístky, doplněné drobnými jasně zelenými. Po zalití vzniká hnědooranžový nálev, který ve vůni i chuti připomíná oves, mladý lískový oříšek a tonka boby.
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...