Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
sypaný pravý černý čaj
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Střední
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
…chuť výtečného smetanového dezertu
…chuť výtečného smetanového dezertu
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...