Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý zelený čaj
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Čaj žlutozeleného nálevu má stejnoměrné, drobné zelené listy. Ve vůni a chuti se snoubí umami a mladý hrášek s lehce kouřovým závěrem.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
sypaný pravý zelený čaj
Zahrada se rozprostírá v Nilgiri ve výšce 1900 m. n. m. Oblast, v níž se nachází, byla původně osídlena skotskými osadníky, kterým připomínala jejich rodnou vysočinu. V čajové továrně se produkuje výhradně zelený čaj. Čaj žlutozeleného nálevu má stejnoměrné, drobné zelené listy. Ve vůni a chuti se snoubí umami a mladý hrášek s lehce kouřovým závěrem.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Korejský čaj ze třetí sklizně pocházející z čajové farmy Seogwang na ostrově Jeju. Dae znamená velký, což odráží velikost tmavě zelených, pravidelně svinutých lístků. Nálev čaje je průzračný, zelenožlutý. Chuť a vůně je vyvážená a jemná, s dotekem květového medu.
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
Sencha z prefektury Kagošima. Bohaté srážky a velmi vhodné klima poskytuje nejlepší podmínky pro pěstování čaje v této oblasti. Velká část půdy byla pokryta vrstvou sopečného popela známého jako „shirasu“. Tento popel pomáhá produkovat půdu, která je mimořádně bohatá na minerály. Zelené čajové lí...
...medová chuť i vůně doplněná datlemi, fíky a jalovcem
...medová chuť i vůně doplněná datlemi, fíky a jalovcem