Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití drobných, hnědých listů s občasnými tipsy. Čaj má intenzivní vůni a bohatou chuť připomínající červený pomeranč a pečené kaštany.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití drobných, hnědých listů s občasnými tipsy. Čaj má intenzivní vůni a bohatou chuť připomínající červený pomeranč a pečené kaštany.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Zahrada Boisahabi leží v srdci Assamu, na břehu řeky Brahmaputra. Čaje z této oblasti vykazují sladovo-oříškovou chuť a vydatný, čirý zlatavý nálev. Výborný s mlékem a cukrem nebo s plátkem citrónu.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Jemný desetiletý Shu Pu-Erh z oblasti Jingmai v provincii Yunnan dává po zalití tmavě hnědý nálev s ušlechtilou vůní i chutí letitého Pu-Erhu zdánlivě doprovázeného kvalitním karibským rumem.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.