Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Singbulli je jedna z nejrozlehlejších zahrad v Darjeelingu, její průměrná nadmořská výška je 1100 m. Náš čaj pochází z její nejlepší části zvané Tingling. Nezřídka je zde velmi dobře slyšitelné hřmění (odtud název Thunder – hrom). V Tinlingu lze spatřit nádherné přírodní scenérie, které jsou středem obdivu mnoha návštěvníků. Pravidelně rolované zelenohnědé lístky vytvářejí zlatožlutý nálev. V chuti i vůni dominuje omamná sladkost květů růže, na kterou navazují hrušky a jemné tóny smetany.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý černý čaj.
Singbulli je jedna z nejrozlehlejších zahrad v Darjeelingu, její průměrná nadmořská výška je 1100 m. Náš čaj pochází z její nejlepší části zvané Tingling. Nezřídka je zde velmi dobře slyšitelné hřmění (odtud název Thunder – hrom). V Tinlingu lze spatřit nádherné přírodní scenérie, které jsou středem obdivu mnoha návštěvníků. Pravidelně rolované zelenohnědé lístky vytvářejí zlatožlutý nálev. V chuti i vůni dominuje omamná sladkost květů růže, na kterou navazují hrušky a jemné tóny smetany.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý černý čaj.
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Kandy je nejstarším regionem, kde se na Srí Lance pěstuje čaj. Jeho minulost sahá až do roku 1867. Čaj se zde pěstuje v nadmořské výšce 650 – 1300 m n.m. Je směsí ze zahrad Uplands, Harangala a Dartry Valley. Po zalití hnědočerných listů vniká žlutooranžový nálev s vůní i chutí sladkého citrónu a...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...
Čaj pochází ze zahrady ve vesničce Kvenobani. Ta byla zakoupena ve velmi zanedbaném stavu v roce 2017 . Postupně dochází k její obnově i díky dobrovolníkům, kteří přijíždějí každý rok v květnu. Zde sklízený čaj se ručně roluje a poté se nechává dlouze přirozeně oxi...