Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý zelený čaj
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacený mandlovým mlékem.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
sypaný pravý zelený čaj
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacený mandlovým mlékem.
vodou o teplotě 70-80 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 2-3 nálevy.
sypaný pravý zelený čaj
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Pochází z čínské provincie Fujian. Čaj prošel třemi procesy ochucení vysoce kvalitním květy jasmínu. Tomuto čaji dominují bílé, podlouhlé tipsy doplněné zeleným horním lístkem. Delikátní spojení bílého čaje ochuceného květy jasmínu.
Rooibos s kouzelným spojením vánočního koření a jablek.
Rooibos s kouzelným spojením vánočního koření a jablek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.