Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Gopaldhara leží v nadmořské výšce až 2 200 m, čímž se řadí mezi nejvýše položené čajové zahrady v Darjeelingu. Čaj se tu pěstuje na 172 hektarech. Tmavě zelené listy v kombinaci se světle zelenými vytvářejí okrově žlutý nálev. V chuti dominuje šťavnatý špendlík s meruňkami a lipovým medem, který můžete objevit ve vůni.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 90°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Gopaldhara leží v nadmořské výšce až 2 200 m, čímž se řadí mezi nejvýše položené čajové zahrady v Darjeelingu. Čaj se tu pěstuje na 172 hektarech. Tmavě zelené listy v kombinaci se světle zelenými vytvářejí okrově žlutý nálev. V chuti dominuje šťavnatý špendlík s meruňkami a lipovým medem, který můžete objevit ve vůni.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 90°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj
Čaj s opojnou chutí červených plodů.
Čaj s opojnou chutí červených plodů.
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
Plně oxidovaný černý čaj z oblasti Modrých hor. Vyrábí se z jemných čajových lístků, které jsou mistrně rolovány do zatočených jehliček. Dlouhé černé lístky dávají po zalití nálev medové barvy. Ve vůni dominují luční květy společně s pomerančem. Chuť je kombinací tureckého medu a pomerančové šťávy.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.