Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Ambootia byla jednou z prvních čajových zahrad založených britskými kolonizátory. Její historie tak sahá až do roku 1861. Hnědozelené čajové lístky s drobnými tipsy dávají po zalití nálev zlatavé barvy, jehož vůni i chuti dominuje vyzrálá, šťavnatá broskev.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.
Čaj z nižších poloh oblasti Ruhuna na jihu Srí Lanky. Dlouhé tenké lístky po zalití vytvářejí průzračný oranžovohnědý nálev příjemné sladké chuti tureckého medu. Čaj je vhodný pro dochucení mlékem.