Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Produkce černého čaje („kuro“ tea) je v japonských poměrech mimořádnou raritou. Náš druh pochází z rodinné farmy v prefektuře Kagoshima, na které se čajové lístky sklízejí od roku 1970. Jejich původ je v kultivaru Benifuki. O zahradu nyní pečuje dcera z poslední generace. Rovněž fakt, že v čele č...
Čajová zahrada Puttabong patří mezi jedny z nejvýše položených, největších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hnědozelené, lehce svinuté čajové lístky vytvářejí zlatavý nálev. Ve vůni i chuti objevíte dominantní arašídovou notu doplněnou kakaovými tóny.
Čajová zahrada Puttabong patří mezi jedny z nejvýše položených, největších a zároveň nejstarších plantáží v Darjeelingu. Hnědozelené, lehce svinuté čajové lístky vytvářejí zlatavý nálev. Ve vůni i chuti objevíte dominantní arašídovou notu doplněnou kakaovými tóny.