Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Vůně po mléčné čokoládě a lískooříškovém griliáši. V chuti objevíte sladkost zrnek, sušené datle a fíky. Káva má delikátní aciditu a sametové tělo. Země: Kostarika / Oblast: Santa Maria de Dota / Nadmořská výška: 1800 m n. m. / Farma: Finca Toňo / Farmář: Mr. Roger Urena / Metoda zpracování: White Honey / Odrůda: Red Catuai / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Vůně po mléčné čokoládě a lískooříškovém griliáši. V chuti objevíte sladkost zrnek, sušené datle a fíky. Káva má delikátní aciditu a sametové tělo. Země: Kostarika / Oblast: Santa Maria de Dota / Nadmořská výška: 1800 m n. m. / Farma: Finca Toňo / Farmář: Mr. Roger Urena / Metoda zpracování: White Honey / Odrůda: Red Catuai / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika)
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...