Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva (100% arabika)
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Providencia / Farmář: Manoel B. Junqueira / Fernando Alfaro / Metoda zpracování: Natural/Honey / Odrůda: Catuai, Mundo Novo, Bourbon, Tupi / Caturra
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika). 55% Brazílie Fazenda Mariano, 45% El Salvador La Providencia.
Vysoký
pražená zrnková káva (100% arabika)
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Providencia / Farmář: Manoel B. Junqueira / Fernando Alfaro / Metoda zpracování: Natural/Honey / Odrůda: Catuai, Mundo Novo, Bourbon, Tupi / Caturra
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika). 55% Brazílie Fazenda Mariano, 45% El Salvador La Providencia.
Vysoký
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Promytá káva od farmáře Don Pedra Fiallos z oblasti Corquin v departamentu Copan. Ve vůni objevíte kakao a citrusy. Chuť kopíruje vjem vůně, navíc v ní najdete pečené kaštany. Tělo je zemité, acidita citronová.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.