NOVINKA!
Etikety pro další prodej jsou nově součástí velkého balení čaje a kávy.
Jak nakupovat pomocí rychloobjednávky naleznete zde
Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Providencia / Farmář: Manoel B. Junqueira / Fernando Alfaro / Metoda zpracování: Natural/Honey / Odrůda: Catuai, Mundo Novo, Bourbon, Tupi / Caturra
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika).55% Brazílie Fazenda Mariano, 45% El Salvador La Providencia
Ve vůni dominují mandle. Chuť je mandlovo-oříšková s lehkým tónem zralého ovoce a dlouhotrvající čokoládovou dochutí. Acidita je sametová, tělo plné. / Země: Brazílie - El Salvador / Oblast: Sao Domingos Mountain / Ahuachapan / Nadmořská výška: 980 m n. m. / 1250 m n. m. / Farma: Mariano / La Providencia / Farmář: Manoel B. Junqueira / Fernando Alfaro / Metoda zpracování: Natural/Honey / Odrůda: Catuai, Mundo Novo, Bourbon, Tupi / Caturra
Určeno na přípravu espressa. 20 ml vody /9 g mleté kávy/28-32 vteřin extrakce. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená zrnková káva (100% arabika).55% Brazílie Fazenda Mariano, 45% El Salvador La Providencia
Ve vůni objevíte ušlechtilou čokoládu a rozemletý lískový oříšek. V chuti dominuje svěží citron a čerstvá limeta. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté. Země původu: Kolumbie / Oblast: Quindío / Nadmořská výška: 1750 m n. m. / Farma: Buenos Aires / Farmář: Luiz Eduardo Ramirez / Metoda zpracování...
Ve vůni objevíte ušlechtilou čokoládu a rozemletý lískový oříšek. V chuti dominuje svěží citron a čerstvá limeta. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté. Země původu: Kolumbie / Oblast: Quindío / Nadmořská výška: 1750 m n. m. / Farma: Buenos Aires / Farmář: Luiz Eduardo Ramirez / Metoda zpracování...
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Originální receptura sestávající ze dvou káv, které vytváří vyváženou a plnou chuť oříškové čokolády s tóny zralého ovoce s příjemnou sametovou dochutí a mohutným tělem, díky čemuž je vhodná i pro mléčné nápoje na bázi espresa.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jde o odrůdu Pacamara zpracovávanou metodou honey. Káva pochází z farmy Las Isabellas, jejímž majitelem je Jose Roberto Santamaria. Nachází se v pohoří Apaneca Ilamatepeq, okres Apaneca, v oblasti Ahuachapan a nadmořské výšce okolo 1200 m n.m. V chut...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Jde o odrůdu Pacamara zpracovávanou metodou honey. Káva pochází z farmy Las Isabellas, jejímž majitelem je Jose Roberto Santamaria. Nachází se v pohoří Apaneca Ilamatepeq, okres Apaneca, v oblasti Ahuachapan a nadmořské výšce okolo 1200 m n.m. V chut...