Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Ve vůni dominuje černý rybíz a čokoláda. V chuti objevíte mléčnou čokoládu, přecházející do červeného rybízu, v dochuti se objevuje sladký citrón. Acidita kávy je citrónová, tělo bohaté. Země: Kolumbie / Oblast: Nariño / Nadmořská výška: 2100 m n. m. / Farma: Santa Ana / Farmář: Carlos Efrain Cortes / Metoda zpracování: promytá / washed / Odrůda: Castillo / Nákup: Direct Trade.
Vhodné pro přípravu: espressa / filtrované kávy. espresso: 9 g / 20 ml / 28-32 s; filtr V 60: 19 g / 250 ml / 3 min. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Směs káv z farem Capoeira a Colonia dos Pinheiros, které se nacházejí v regionu Sul de Minas. Vyvážená kompozice odráží specifický chuťový profil tohoto terroiru. V chuti i vůni převažuje čokoláda a oříšky doprovázené ...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...