Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý bílý čaj
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. Letošní produkce byla pouhých 18 kg. Velké hnědé lístky s občasnými tipsy vytvářejí po zalití nálev žluté barvy. Vůně i chuť připomínají lípu, heřmánek a meduňku.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
sypaný pravý bílý čaj
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. Letošní produkce byla pouhých 18 kg. Velké hnědé lístky s občasnými tipsy vytvářejí po zalití nálev žluté barvy. Vůně i chuť připomínají lípu, heřmánek a meduňku.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Klasický bílý čaj produkovaný v jihovýchodní pobřežní provincii Fujian. Zelenohnědé, nepravidelné, ploché lístky vytváří po zalití žlutohnědý nálev s vůní a chutí po mladých lískových oříšcích a jedlých kaštanech.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.
Unikátní druh čaje Pu-Erh. Lístky se sbírají ještě orosené a zásadně před devátou hodinou ranní.Nesmí přijít do styku se sluncem, vysouší se přírodně. Stříbřité až zlatavé ochmýřené pupeny tohoto čaje vytvářejí průzračný nálev sladce máslové chuti hrušek.