Skladem
Datum dostupnosti:
pražená zrnková káva
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
pražená zrnková káva
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana. Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Vysoký
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: natural, Region: Shevaroys hills, Nadmořská výška: 1450-1600 m n.m., Farmář: Prakashan Balaraman, Odrůda: Selection 9, Selection 5B. Charakteristika: hořká čokoláda - marakuja - zralý fík - bílý pepř. Sametové tělo. Delikátní acidita.
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...
Proces: washed Region: Ignacio Nadmořská výška: 1750 m n.m. Farma: El Acerillo Odrůda: Burbon, Caturra Charakteristika: ušlechtilá čokoláda, sladký pomeranč, vlašský ořech. Bohaté tělo, živá acidit...