Skladem
Datum dostupnosti:
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana . Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana . Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana . Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Určeno na přípravu espressa. Hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 20 ml vody použijte 9 g mleté kávy, doba extrakce espressa je 28-32 vteřin. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Směs dvou káv typu arabika a jedné kávy typu robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa i nápojů s mlékem. Vůně kávy je smetanová, sladová, s vanilkovými tóny. V chuti se objevuje hořká čokoláda, kakaové boby a smetana . Připravené espresso má plné tělo a sladkou aciditu.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.
Proces: natural, Region: El Balsamo, Nadmořská výška: 1150 m n.m., Farma: Santa Cristina, Odrůda: Bourbon blend. Charakteristika: višňový likér – oříškový nugát. Bohaté tělo, pronikavá acidita.