Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Čajová zahrada Thurbo byla založená v roce 1872. Rozprostírá se na úpatí mohutné Kanchenjungy ve výšce 762 – 1890 m. Pravidelně svinuté zelenohnědé lístky vytvářejí nálev světle zlaté barvy. Chuť je neobyčejně intenzivní, plná a šťavnatá. V začátku připomíná zralé broskve, v závěru se objevuje grep.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj Darjeeling.
Čajová zahrada Thurbo byla založená v roce 1872. Rozprostírá se na úpatí mohutné Kanchenjungy ve výšce 762 – 1890 m. Pravidelně svinuté zelenohnědé lístky vytvářejí nálev světle zlaté barvy. Chuť je neobyčejně intenzivní, plná a šťavnatá. V začátku připomíná zralé broskve, v závěru se objevuje grep.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 1,5dl na 1 čajovou lžičku, pokud čaj louhujete v konvici pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Černý čaj Darjeeling.
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Směs čajů první sklizně z různých zahrad Darjeelingu. Květnatá vůně, zlatý nálev.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Černý čaj z oblasti Rize, kde započalo pěstování čaje v Turecku. Drobné černé lístky dávají po zalití nálev hnědé barvy s jemným oranžovým odstínem. Vůně i chuť připomíná pražené mate, v chuti navíc objevíte jemnou stopu citronové trávy.
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...
Tento čaj pochází z vesnice Kvenobani v oblasti Guria. Čaj se vyrábí v malozávodě pana Avtandila Lomtatidze, kam putují čajové lístky z malých rodinných zahrad. Avtandil patří mezi první, kteří po rozpadu Sovětského svazu produkci čaje znovu rozběhli. Delší černohnědé lístky drátkovitého tvaru dá...