Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaný pravý černý čaj
Vznik této zahrady se datuje do roku 1863-68. Tmavě zelené čajové lístky vytvářejí po zalití světle oranžový nálev, jehož vůni i chuti dominují sladké, vyzrálé žluté plody - mirabelky, meruňky či broskve.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Vznik této zahrady se datuje do roku 1863-68. Tmavě zelené čajové lístky vytvářejí po zalití světle oranžový nálev, jehož vůni i chuti dominují sladké, vyzrálé žluté plody - mirabelky, meruňky či broskve.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Pravý černý aromatizovaný čaj s dokonalou harmonií šťavnatého ananasu a tropického ovoce.
Pravý černý aromatizovaný čaj s dokonalou harmonií šťavnatého ananasu a tropického ovoce.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...