Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století a původně se jmenovala podle místního kmene Tsering Bagan. Zelenohnědé čajové lístky s podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zalití nálev s vůní i chutí připomínající bílé hrozny odrůdy muškát.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století a původně se jmenovala podle místního kmene Tsering Bagan. Zelenohnědé čajové lístky s podílem stříbřitých tipsů vytvářejí po zalití nálev s vůní i chutí připomínající bílé hrozny odrůdy muškát.
vodou o teplotě 85 °C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 7 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Střední
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.
Čaj byl na této nepálské čajové zahradě poprvé sklizen v roce 2020. Zahrada se nachází v odlehlé části Himalájí. Rovnoměrné, černohnědé čajové lístky doplněné o světlé tipsy dávají nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti najdete lipový med doplněný tóny vyzrálé meruňky.
Čaj s lehce citrusovou chutí v harmonii s červenými plody.
Čaj s lehce citrusovou chutí v harmonii s červenými plody.
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...
Historie zahrady Chongtong sahá do let 1882- 1883. Zahrada se rozprostírá podél řeky Rangeet s nádherným výhledem na Kančendžengu. Po zalití drobných černohnědých, lehce zakroucených listů vzniká nálev oranžové barvy. Ve vůni i chuti můžete rozpoznat kandovaný citr...