Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči a zralé broskvi.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Risheehat leží v nadmořské výšce 762 – 1463 m. Její historie sahá do poloviny 19. století. Původně byl její název odvozen od místního kmene Tsering Bagan. Po zalití hnědozelených lístků vzniká oranžovohnědý nálev. Chuť i vůně je příjemná nasládlá po lesním medu, šťavnatém pomeranči a zralé broskvi.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.