Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Mullootar byla založena v roce 1870 v údolí Kurseong. Zelenohnědé čajové lístky s vyšším obsahem stříbřitých tipsů vytvářejí nálev s omamnou vůní připomínající květový med. Vedle medové noty v chuti navíc objevíte tóny hroznového vína.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
sypaný pravý černý čaj
Čajová zahrada Mullootar byla založena v roce 1870 v údolí Kurseong. Zelenohnědé čajové lístky s vyšším obsahem stříbřitých tipsů vytvářejí nálev s omamnou vůní připomínající květový med. Vedle medové noty v chuti navíc objevíte tóny hroznového vína.
vodou prošlou varem a vychládlou na teplotu 85°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 2-3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1-2 nálevy.
sypaný pravý černý čaj
…chuť výtečného smetanového dezertu
…chuť výtečného smetanového dezertu
Čaj Golgen Snail z farmy Yunnan Yongde Dongxu je vyroben z kultivaru Yun Kang č.10, hybridního čajovníku kombinujícího vlastnosti odrůd sinensis a assamica. Varieta Yun Kang č.10 je ceněna pro svou delikátní vůni a výtečné chuťové nuance v medově nasládlých tónech.
Čaj Golgen Snail z farmy Yunnan Yongde Dongxu je vyroben z kultivaru Yun Kang č.10, hybridního čajovníku kombinujícího vlastnosti odrůd sinensis a assamica. Varieta Yun Kang č.10 je ceněna pro svou delikátní vůni a výtečné chuťové nuance v medově nasládlých tónech.
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...
Čajová oblast Borpatra se rozprostírá na úpatí distriktu Tirap v indickém státě Arunachal Pradesh. Čaj se v této oblasti pěstuje od pol. 19. století. Ideální přírodní podmínky a nejkvalitnějšími čajovníky dávají čajům z této oblasti živost a jedinečnost. Krátké, černé listy s občasnými tipsy dáv...