Skladem
Datum dostupnosti:
Příjemně povzbuzující nealkoholický nápoj připravený z prvotřídního zeleného čaje mistrně ochuceného květy jasmínu je dobré mít vždy po ruce. Obsah kofeinu 11,85 mg/100 ml.
Voda, výluh ze zeleného čaje China Jasmin 37 % (voda, pravý zelený čaj, jasmínové květy), třtinový cukr. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 2 hodin.
Příjemně povzbuzující nealkoholický nápoj připravený z prvotřídního zeleného čaje mistrně ochuceného květy jasmínu je dobré mít vždy po ruce. Obsah kofeinu 11,85 mg/100 ml.
Voda, výluh ze zeleného čaje China Jasmin 37 % (voda, pravý zelený čaj, jasmínové květy), třtinový cukr. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 2 hodin.
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Yoru držák se používá na odkládání bambusové metličky při přípravě čaje Matcha. Yoru držák doporučujeme kombinovat spolu s Yoru miskou na přípravu Matchi.
Yoru držák se používá na odkládání bambusové metličky při přípravě čaje Matcha. Yoru držák doporučujeme kombinovat spolu s Yoru miskou na přípravu Matchi.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.