Skladem
Datum dostupnosti:
Chuť nejjemnější belgické čokolády dokáže ve spolupráci s výbornou praženou kávou doslova zázraky. Přinejmenším s vaší náladou. Obsah kofeinu 68,68 mg/100 ml.
Voda, kávový výluh 37 % (voda, pražená káva 100 % arabika, aroma), třtinový cukr. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 12 hodin.
Vysoký
Chuť nejjemnější belgické čokolády dokáže ve spolupráci s výbornou praženou kávou doslova zázraky. Přinejmenším s vaší náladou. Obsah kofeinu 68,68 mg/100 ml.
Voda, kávový výluh 37 % (voda, pražená káva 100 % arabika, aroma), třtinový cukr. Výluh byl připraven za studena (Cold Brew) po dobu 12 hodin.
Vysoký
...medová chuť i vůně doplněná datlemi, fíky a jalovcem
...medová chuť i vůně doplněná datlemi, fíky a jalovcem
…kombinace sladké chuti šípku, jablek a bezinek s jemnou kyselostí ibišku
…kombinace sladké chuti šípku, jablek a bezinek s jemnou kyselostí ibišku
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...