Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí aromatizované kávy Irish Cream.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z kávy Irish Cream 15,10 % (káva, aroma whisky se smetanou). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2690 kJ/ 642 kcal, tuky 52 g (z toho nasycené mastné kyseliny 33 g), sacharidy 40 g (z toho cukry 16 g), bílkoviny 4,8 g, sůl 0,02 g.
Ručně zpracovaná mléčná čokoláda s příchutí aromatizované kávy Irish Cream.
kakaová hmota, třtinový cukr, kakaové máslo, sušené mléko , macerát z kávy Irish Cream 15,10 % (káva, aroma whisky se smetanou). Obsah kakaové sušiny nejméně 45%. Může obsahovat stopy lepku, vejce, arašídů, skořápkových plodů a sezamu. Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 2690 kJ/ 642 kcal, tuky 52 g (z toho nasycené mastné kyseliny 33 g), sacharidy 40 g (z toho cukry 16 g), bílkoviny 4,8 g, sůl 0,02 g.
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický bílý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů. Obzvláště je možno jej doporučit k dochucení kvalitního černého čaje. Tradičně je také v domácnoste...
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Klasický hnědý kandysový cukr poznáme podle pravidelných krystalů. Tyto krásné velké kousky vznikají speciální technologií. Typickou barvu i chuť mu pak dodá karamelizace. Jedná se o přírodní produkt, vhodný ke slazení všech druhů teplých nápojů, jako jsou např. grog, svařené víno, punč apod.
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...
Mírně kyselý proslazený černý rybíz spolu s aromatickou čokoládou je skutečnou chuťovou výzvou, kterou stojí za to zažít. Výrazná chuť a vůně těchto malých bobulí vám připomene líné letní odpoledne a spolu s jemností čokolády vytvářejí úžasné občerstvení pro každé ...