Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý černý čaj ochucený
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá nejen v jeho původu, ale i v jeho nezaměnitelném aroma. Během sušení jsou čajové lístky přirozeně infuzovány listy byliny Nuo Mi Xiang, známé pro svou vůni připomínající čerstvě uvařenou rýži. Jemně svinuté, podlouhlé lístky čaje s příměsí byliny Nuo Mi Xiang vytvářejí světlý nálev. Ve vůni i chuti čaje se harmonicky prolínají tóny sushi rýže, praženého sezamu a mořské řasy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj ochucený
sypaný pravý černý čaj ochucený
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá nejen v jeho původu, ale i v jeho nezaměnitelném aroma. Během sušení jsou čajové lístky přirozeně infuzovány listy byliny Nuo Mi Xiang, známé pro svou vůni připomínající čerstvě uvařenou rýži. Jemně svinuté, podlouhlé lístky čaje s příměsí byliny Nuo Mi Xiang vytvářejí světlý nálev. Ve vůni i chuti čaje se harmonicky prolínají tóny sushi rýže, praženého sezamu a mořské řasy.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 12 g (cca 5 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
sypaný pravý černý čaj ochucený
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.