Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
Čaj pocházející z plantáže o nadmořské výšce 1400 m. Velké, dlouhé, mírně svinuté lístky vytvářejí světle hnědý nálev s chutí zralých jablek.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.
V Číně také známá jako Xiao Tuocha (čaj do misky). Vybrané sorty Pu-Erh Tea jsou lisovány do malých "vosích hnízd", které mají překvapivě bohatý a nasládlý nálev s plnou chutí a jemným zakončením.