Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Speciální čaj pěstovaný v nadmořské výšce 1200 m n.m. je považován za nejkvalitnější čaj v Myanmaru. Místní farmáři, často malé rodinné komunity, zde s hlubokou úctou ke krajině ručně sbírají lístky, které následně pečlivě zpracovávají klasickými metodami. Unikátnost tohoto čaje však spočívá neje...
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.