Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
sypaný černý čaj ochucený
Kombinace indického černého čaje a koření.
vroucí vodou zalejte čaj v poměru 8 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 3 minuty louhovat. Poté přeceďte. Pravý indický Masala Chai: dejte vařit 100 ml vody s 1 lžičkou cukru a 1 lžící čaje. Jakmile směs začne vřít přidejte 300 ml horkého mléka a opět přiveďte k varu. Následně na 3 minuty odstavte a poté přeceďte.
pravý černý čaj, kardamom, skořice, hřebíček. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Kombinace indického černého čaje a koření.
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1 770 m do 2 360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Po zalití zelených lístků, které jsou v kombinaci světlého a tmavého odstínu, vzniká žlutooranžový nálev. Ve vůni objevíte rozkvetlou ...
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí zralého ovoce s vůní okvětních plátků čerstvých růží
Pravý černý aromatizovaný čaj s kouzelnou chutí zralého ovoce s vůní okvětních plátků čerstvých růží