Skladem
Datum dostupnosti:
Bílý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau nacházející se v severozápadní části Vietnamu. Zdejší čajové zahrady leží pod nejvyšší horou Indočíny - Fansipan. Sběr čajových lístků obstarává 2000 sběračů místních etnických skupin. Zelenohnědé lístky se stříbřitými tipsy dávají vznik nálevu s vůní lučního medu. V chuti dominuje tropické mango.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Střední
Bílý čaj z oblasti Tam Duong v provincii Lai Chau nacházející se v severozápadní části Vietnamu. Zdejší čajové zahrady leží pod nejvyšší horou Indočíny - Fansipan. Sběr čajových lístků obstarává 2000 sběračů místních etnických skupin. Zelenohnědé lístky se stříbřitými tipsy dávají vznik nálevu s vůní lučního medu. V chuti dominuje tropické mango.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
sypaný pravý bílý čaj
Střední
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. ...