Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný ovocný čaj aromatizovaný bez ibišku
…vyladěné spojení zralé jahody a sladkého citrónu
Ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 22 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 500 ml vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 1/2 ledem (cca 500 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 22 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
Jablka, citrónová kůra, jahody (6,5 %), květy růže, aroma, list brusinky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
sypaný ovocný čaj aromatizovaný bez ibišku
…vyladěné spojení zralé jahody a sladkého citrónu
Ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 22 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 500 ml vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 1/2 ledem (cca 500 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 22 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 6 minut louhovat. Poté přeceďte.
Jablka, citrónová kůra, jahody (6,5 %), květy růže, aroma, list brusinky. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
…svěží bezinková chuť s nádechem citrónu a máty v kombinaci s aromatem šumivého vína připomínající chuť koktejlu Hugo
…svěží bezinková chuť s nádechem citrónu a máty v kombinaci s aromatem šumivého vína připomínající chuť koktejlu Hugo
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Sencha japonského typu stále hojněji pěstovaná na čínských čajových plantážích. Medově žlutý nálev.
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...
Zahrada Selimbong je známá pro své delikátně nasládlé, muskatelové čaje z druhé sklizně v Darjeelingu. Vysoká kvalita je dána řemeslným fortelem - pečlivým ručním sběrem lístků i užitím tradičních metod jejich zpracování. Nálev hnědooranžové barvy vzniká po zalití...