Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Ájurvédský čaj s chuťově výrazným spojením zázvoru, anýzu, fenyklu a skořice.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
zázvor, skořice, pomerančová kůra, fenykl plod, anýz, kořen lékořice, rozmarýn list. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Bez kofeinu
Ájurvédský čaj s chuťově výrazným spojením zázvoru, anýzu, fenyklu a skořice.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 5 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
zázvor, skořice, pomerančová kůra, fenykl plod, anýz, kořen lékořice, rozmarýn list. Může obsahovat stopy skořápkových plodů. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Bez kofeinu
Čajová zahrada Rohini získala své jméno od stejnojmenné říčky, která oblast lemuje. Je obklopena horami a lesními porosty, kde volně žijí sloni a leopardi. Zahrada se vyznačuje největší rozmanitostí čajovníků Clonal v Darjeelingu, které byly vysázeny teprve v roce ...
Čajová zahrada Rohini získala své jméno od stejnojmenné říčky, která oblast lemuje. Je obklopena horami a lesními porosty, kde volně žijí sloni a leopardi. Zahrada se vyznačuje největší rozmanitostí čajovníků Clonal v Darjeelingu, které byly vysázeny teprve v roce ...
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Čaj byl sklízen v nadmořské výšce 2100 m. Pravidelně svinuté, tenké lístky dávají po zalití hnědý až oranžovohnědý nálev. V chuti nalezneme jemnější ovocnou chuť s dominantními třešněmi.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.
Korejský čaj z ostrova Čedžu, pro jehož výrobu se sbírají lístky větší velikosti a to v pozdějším období než pro výrobu těch nejdražších čajů (Sejak a Woojeon). Svěží zelené lístky vytvářejí po zalití čirý zelenožlutý nálev s nádechem melounu a smetany.