Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůdy Red Bourbon ze zpracovatelského závodu Mbirizi. Kávová zrna pocházejí od drobných farmářů z provincie Kayanza. Ve vůni kávy najdete směs tropického ovoce, v chuti se objevují citrusy, liči a mango. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
pražená zrnková plantážní káva (100% arabika)
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Promytá káva odrůdy Red Bourbon ze zpracovatelského závodu Mbirizi. Kávová zrna pocházejí od drobných farmářů z provincie Kayanza. Ve vůni kávy najdete směs tropického ovoce, v chuti se objevují citrusy, liči a mango. Acidita kávy je jiskřivá, tělo bohaté.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě. Další tipy na přípravu našich káv najdete zde: http://www.oxalis.cz/priprava-kavy
Nízký
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
Farma La Mellos, která se nachází v oblasti Chocamán, Veracruz (nadmořská výška 1360 m n. m.)\~je řízena farmářkou Itzií de Lourdes Lopez Trejo. S bohatým dědictvím pěstování kávy předávaným z generace na generaci, si Itzia vypěstovala hluboký respekt k přírodě, který se odráží v kvalitě kávy...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...