Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Tyto pupeny pocházejí z 200 let starých čajových stromů v oblasti Bac Ha v provincii Lao Cao na severu Vietnamu. Vůně nálevu je příjemně sladká po dozrávajících meruňkách. V chuti dominuje rovněž meruňka doplněná špendlíkem.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý bílý čaj.
Tyto pupeny pocházejí z 200 let starých čajových stromů v oblasti Bac Ha v provincii Lao Cao na severu Vietnamu. Vůně nálevu je příjemně sladká po dozrávajících meruňkách. V chuti dominuje rovněž meruňka doplněná špendlíkem.
vodou o teplotě 90 °C zalejte čaj v poměru 10 g (cca 6 vrchovatých čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 1 nálev.
Sypaný pravý bílý čaj.
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Raritní bílý čaj vyráběný ve velmi omezeném množství. Čajové lístky a pupen se ručně sbírají a jsou pokryty stříbřitě bílým chmýřím, které je typické pro raritní sortu bílých čajů. Dlouhé drátovité lístky se zřetelným obsahem bílých tipsů vytváří světle žlutý nálev. Vůně i chuť se nese v tonech p...
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Po zalití se nejprve ze spleti zelených lístků rozvine květ lilie, pak následuje svěží květ laskavcovky a na závěr drobný květ jasmínu.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.