Skladem
Datum dostupnosti:
sypaný pravý bílý čaj
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. Letošní produkce byla pouhých 18 kg. Velké hnědé lístky s občasnými tipsy vytvářejí po zalití nálev žluté barvy. Vůně i chuť připomínají lípu, heřmánek a meduňku.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
sypaný pravý bílý čaj
Zahrada Dayanand se nachází ve vesnici Kvenobani, kde se pěstitelé snaží experimentovat se zelenými hnojivy a zastiňováním čajovníků. Listy se musejí co nejdříve po utržení dostat do procesu sušení, aby nedošlo k\~oxidaci, ztrátě svěžesti a typické travnaté chuti. Letošní produkce byla pouhých 18 kg. Velké hnědé lístky s občasnými tipsy vytvářejí po zalití nálev žluté barvy. Vůně i chuť připomínají lípu, heřmánek a meduňku.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 1,5 dl na 1 čajovou lžičku, pokud louhujete v konvici, pak navíc 1 lžičku na konvici. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte.
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Po zalití z čajových lístků vystoupí červená laskavcovka propojená jasmínovým řetízkem s květy lilie. Chuť i vůně je lehká, harmonická, sladce květinová.
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.
Nazývaný "obočí dlouhověkosti" pro svou rezavou barvu čajových lístků a pupenů. Bohatý nálev s chutí lehce vanilkovou a bambusovou. Bílý čaj vhodný ke každodenní konzumaci.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.