Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
sypaný pravý bílý čaj
Bílý čaj z jediné kolumbijské čajové zahrady rozprostírající se na svazích And v nadmořské výšce 1 800 – 2 050 m. Velké čajové lístky obohacené podlouhlými stříbřitými tipsy dávají po zalití zlatavý nálev s vůní a chutí připomínající dobře vyzrálé mandarinky a pomeranče.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 12 čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
sypaný pravý bílý čaj
Bílý čaj z jediné kolumbijské čajové zahrady rozprostírající se na svazích And v nadmořské výšce 1 800 – 2 050 m. Velké čajové lístky obohacené podlouhlými stříbřitými tipsy dávají po zalití zlatavý nálev s vůní a chutí připomínající dobře vyzrálé mandarinky a pomeranče.
vodou o teplotě 90°C zalejte čaj v poměru 12 g (cca 12 čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 5 minut louhovat. Poté přeceďte. Možno připravit 3 nálevy.
Střední
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Po zalití se lístky rozvinou a odhalí skryté květy měsíčku propojené s laskavcovkou a jasmínem. Lehká vůně květin a vydatný čajový nálev.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.
Nejjemnější čajové lístky a pupeny jsou ručně svinovány do malých perel a obohaceny vůní čerstvých jasmínových květů. Po dokončení procesu ovonění se jasmínové květy ručně vybírají, takže zůstávají pouze ovoněné čajové perly.