Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
Pravý černý aromatizovaný čaj v jehož chuti se příjemně spojuje citrusová nota s chladivou marockou mátou.
Návod k použití: ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 600 ml vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 2/3 ledem (cca 400 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g na 1 l vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte.
pravý černý čaj Assam Boisahabi CTC (84,6 %), nana máta list, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Pravý černý aromatizovaný čaj v jehož chuti se příjemně spojuje citrusová nota s chladivou marockou mátou.
Návod k použití: ledový čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g (cca 4 vrchovaté čajové lžičky) na 600 ml vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte. Nádobu o objemu 1 l naplňte do 2/3 ledem (cca 400 g). Přes kostky ledu přelijte připravený čaj. Horký čaj - vroucí vodou zalejte čaj v poměru 6,5 g na 1 l vody. Ponechte 3 minuty louhovat, potom preceďte.
pravý černý čaj Assam Boisahabi CTC (84,6 %), nana máta list, aroma. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Střední
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Čajová zahrada Orangajuli leží v oblasti Mangaldai sousedící s Bhútánem. Tradice její produkce, kterou nepřerušily ani místní nepokoje, se tu odráží na kvalitě čaje. Po zalití čajových lístků vzniká nálev oranžovohnědé barvy. Ve vůni i chuti dominuje šťavnatý pomeranč.
Zlatavý černý čaj z horských oblastí jihočínské provincie Yunnan. Na jeho výrobu se sbírají pouze jemné pupeny. Hnědozlaté lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití průzračný nálev světlé až tmavě oranžové barvy. Vůně i chuť nálevu je sladká po medu a javorovém sirupu.
Zlatavý černý čaj z horských oblastí jihočínské provincie Yunnan. Na jeho výrobu se sbírají pouze jemné pupeny. Hnědozlaté lístky se zlatavými tipsy vytvářejí po zalití průzračný nálev světlé až tmavě oranžové barvy. Vůně i chuť nálevu je sladká po medu a javorovém sirupu.
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Příjemná vůně, jemně kouřová, nasládlá chuť.
Pravidelné jemné lístky, tmavý nálev. Příjemná vůně, jemně kouřová, nasládlá chuť.