Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě
Pražená káva, aroma s nádechem čokolády a višní (4,5 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 32 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Káva s lahodnou chutí višní máčených v čokoládě.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě
Pražená káva, aroma s nádechem čokolády a višní (4,5 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 32 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.1 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Etiopie je považována za kolébku kávy arabika. Káva z oblasti Yirgacheffe se pěstuje ve výšce 1800 až 2100 m. Tato promytá káva pochází ze zpracovatelského závodu Reko v Kochere. V období sklizně sem přiváží svou úrodu...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s krémovou chutí pražených arašídů.
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...
Káva pochází z regionu Muranga pod horou Mount Kenya, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1600 až 2000 m. n. m. Kávová zrna jsou fermentována přes noc a po promytí sušena 8 až 14 dní. Odrůdy: SL 28, SL 34, Batian, Ruiru 11. Proces: Fully-washed. Ve vůni i chuti převaž...