Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí (2,9 %) a vanilkovo, ořechovou notou Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 48 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 2 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí (2,9 %) a vanilkovo, ořechovou notou Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 48 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 2 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí tureckého medu
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
Originální směs tří káv typu arabika a robusta, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: delikátní hořká čokoláda - lískové oříšky - arašídy. Smetanové tělo a sladká acidita.
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...
V regionech Chanchamayo a Cuzco se pěstuje největší množství bio kávy na světě. Kávy z andských hor mají specifický rustikální charakter, který ale nepřebíjí ostatní typické chuťové rysy peruánské kávy:delikátní tělo,vinnou aciditu,čistou a sladkou dochuť. I...