Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí (2,9 %) a vanilkovo, ořechovou notou Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 48 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 2 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika), aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí s nádechem vanilky a ořechů.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma s příchutí svátečního pečiva se sladkou skořicí (2,9 %) a vanilkovo, ořechovou notou Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 48 kJ/ 11 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 2 g (z toho cukry 1,4 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Káva z oblasti jezera Kivu na území Demokratické republiky Kongo se pěstuje v nadmořské výšce 1450 až 2000 m. Neuvěřitelná rozmanitost mikroklima jsou zárukou velmi dobrých podmínek pro kvalitní produkci. Vůně kávy je příjemně nasládlá. V chuti objevíte jahodový dž...
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...
Káva pochází z farmy „Reina Elizabeth\ldblquote ve West Valley na Kostarice, kde se pěstuje v nadmořské výšce 1450-1550 m n. m. Kávová zrna se sbírají ručně a po promytí se suší sluncem 12 dní na afrických lůžkách. Před tříděním a loupáním ještě 2 měsíce odpočívaj...