Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma s příchutí maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí zralých malin.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma s příchutí maliny (3,5%). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 30 kJ/ 7 kcal, tuky 0.5 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 0.97 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s chutí slaného karamelu
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Proces: anaerobic naturalRegion: San Salvador VolcanoNadmořská výška: 1650 m n.m.Farmář: Fernando AlfaroOdrůda: Bourbon/ArabigoCharakteristika: borůvky - ostružiny - kakaové boby. Bohaté tělo. Jiskřivá acidita.
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...
Pražená zrnková plantážní káva (100% arabika). Káva Excelso má menší zrno než káva Supremo. Pochází z departamentu Antioquia. Jedná se o hornatou oblast, kde se káva pěstuje ve výšce 1500-2000 m. V chuti lze nalézt kakaové boby s oříškovou a ovocnou notou. Acidita ...