Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma karamelu s nádechem smetany.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamelu s nádechem smetany (3,2 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 34 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.2 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s příchutí
Pražená zrnková káva aromatizovaná (100% arabika) s aroma karamelu s nádechem smetany.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
pražená káva, aroma karamelu s nádechem smetany (3,2 %) Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 34 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.2 g (z toho cukry 0 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Střední
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Tato káva se pěstuje na úpatí svahů zasněženého pohoří Rwenzori v nadmořské výšce 1900-2040 m. n. m. Farmáři používají moderní zařízení jako jsou solární sušičky a elektrické odslupkovače. Odrůda: Burbon. Proces: Natural. V chuti i vůni naleznete čokoládu, lískový ...
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma vanilky a karamelu.
Pražená mletá káva aromatizovaná (100% arabika) s přírodním aroma vanilky a karamelu.
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...
Pěstování kávy v Myanmaru má dlouhou tradici, která se váže již k roku 1885. Naše sorta pochází z plantáže Bant Sawk, která se rozprostírá v nadmořské výšce 1600 - 1750 m. Odrůda: Catuai, Proces: Natural. Ve vůni i chuti lze rozpoznat ušlechtilé kakao a liči n...