Skladem
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma smetanové čokolády a kokosu (3 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
...pražená káva, lahodná kombinace smetanové čokolády a kokosu. K odstranění kofeinu z kávy byl použit jedinečný systém známý jako Swiss Water Process, neboli švýcarský vodní proces. Při tomto procesu se nepoužívají chemická rozpouštědla k odstranění kofeinu.
hrubost mletí přizpůsobte zvolenému způsobu přípravy kávy. Na 100 ml vody o teplotě 93-94°C použijte 7 g mleté kávy. Uchovejte v suchu, chraňte před teplem ve vzduchotěsné nádobě.
Pražená káva, aroma smetanové čokolády a kokosu (3 %). Výživové údaje na 100 ml: energetická hodnota 35 kJ/ 8 kcal, tuky 0 g (z toho nasycené mastné kyseliny 0 g), sacharidy 1.3 g (z toho cukry 1,1 g), bílkoviny 0 g, sůl 0,03 g.
Bez kofeinu
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Proces: natural, Region:Nyamagabe, Nadmořská výška: 1700 - 2000 m.n.m., Farma: Motherland, Odrůda: Bourbon Jackson. Charakteristika: sladký citrón - pekanový ořech - ušlechtilé kakao. Sametové tělo, živá acidita.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Zrna pocházejí z farmy Serra Negra rozprostírající se na 13 hektarech v okolí města Campestre v regionu Minas Gerais. José de Ávila Pereira zde se svou rodinou pěstuje výběrovou kávu v průměrné nadmořské výšce 1100 m od roku 2016. Naše sorta sestává z odrůd red catuaí, yellow catuaí a mundo novo.
Originální směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: pekanový ořech, mléčná čokoláda, malina. Acidita sladká, plná chuť.
Originální směs dvou káv typu arabika, které jsou pečlivě vybrány pro přípravu espressa a pro mléčné nápoje na bázi espressa. Charakteristika: pekanový ořech, mléčná čokoláda, malina. Acidita sladká, plná chuť.