Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Doprava zdarma
sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s osvěžující chutí citrusových plodů a máty s nádechem koření.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
zázvor, citrónová kůra, citrónová tráva, nana máta list, fenykl plod, kardamom plod, pepř červený, myrtovník citrónový, lékořice kořen. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Bez kofeinu
sypaná směs koření a bylin na přípravu nálevu
Ájurvédský čaj s osvěžující chutí citrusových plodů a máty s nádechem koření.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
zázvor, citrónová kůra, citrónová tráva, nana máta list, fenykl plod, kardamom plod, pepř červený, myrtovník citrónový, lékořice kořen. Obsahuje lékořici - osoby s vysokým krevním tlakem by se měly vyvarovat nadměrné spotřeby.
Bez kofeinu
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Čajová zahrada Rungmook vznikla v polovině 19. století a leží ve výšce 1 700 m. Černohnědé čajové lístky dávají po zalití nálev zlatavé barvy, v jehož chuti i vůni objevíte pomeranče. Chuť je navíc doplněná o lehkou bergamotovou notu.
Přispívá k normální činnosti dýchacího systému a trávení, činnosti močového měchýře a ledvin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu.
Přispívá k normální činnosti dýchacího systému a trávení, činnosti močového měchýře a ledvin. Přispívá k přirozené obranyschopnosti organizmu.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.
Originální směs čajů z Číny, Ceylonu a Indie. Tmavě hnědé lístky vytvářejí po zalití nálev medové barvy. V chuti i vůni objevíte sušené švestky a lesní med, v závěru pak náznak pomerančů.