Produkt již není v nabídce
Datum dostupnosti:
Ájurvédský čaj s vyváženou chutí zázvoru, kardamomu a kakaa.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
rooibos zelený, zázvor, citronová kůra, pražené jablko, kakaová jádra, fenykl plod, skořice, kardamom plod, červený pepř. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
Ájurvédský čaj s vyváženou chutí zázvoru, kardamomu a kakaa.
vroucí vodou zalejte směs v poměru 10 g (cca 6 zarovnaných čajových lžiček) na 1 litr vody. Ponechte 7 minut louhovat. Poté přeceďte.
rooibos zelený, zázvor, citronová kůra, pražené jablko, kakaová jádra, fenykl plod, skořice, kardamom plod, červený pepř. Může obsahovat stopy skořápkových plodů.
Bez kofeinu
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Tamaryokucha je typ japonského čaje, u jehož výroby se používají postupy typické pro Čínu. Čaj se suší na pánvích, a lístky tak dostávají spirálkový tvar. Čaj z oblasti Goto v prefektuře Nagasaki. Čajové lístky vytvářejí světle zelený nálev s vůní i chutí připomínající našlehanou pěnu z čerstvého...
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Práškový zelený čaj z jihokorejského ostrova Jeju. Lístky pro výrobu tohoto čaje se lehce stíní. Sklizeň probíhá výhradně na jaře. Barva nálevu je smaragdově zelená. Chuť čaje je vytříbená a bohatá stejně jako jeho vůně. Může připomínat mladý, lehce nasládlý hrášek.
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacen...
Čajová zahrada Okayti se rozkládá na břehu řeky Mechi, protékající podél hranice s Nepálem v nadmořské výšce od 1770 m do 2360 m. Čaj se tu pěstuje od roku 1888. Světlě i tmavě zelené, zakroucené lístky vytvářejí čirý světle žlutý nálev. V chuti i vůni se snoubí mladý hrášek se špenátem zakulacen...