This is our modern and cosy café in Prague that serves fine tea or flavoured varieties and coffee by OXALIS, as well as desserts and healthy snacks.
A venue set up by OXALIS given over to the culture of tea and coffee and gastronomy, it’s where tasting sessions are held as well as courses on such subjects and related aspects of mental well-being. Equipped with all the necessary equipment and resources, it has a capacity of 15 people. Sign up for a seminar to learn something new and have fun at the same time.
Tasting sessions and classes are scheduled for particular dates, and include mixing original blends of tea, brewing coffee at home in different ways, Vedic meditation and painting mandalas.
Úspěšný účastník barmanských soutěží doma i v zahraničí Jan Zlámaný vás naučí přípravě jednoduchých koktejlů s alkoholem nebo bez.
Termín: 31.5.2022
Doba trvání: 2 – 2,5 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15, min. 9
Lektor: Jan Zlámaný
Mandala je váš energetický otisk na papíře. Otevírá dveře do světa vašeho pravého já. Vede vás za naplněním vašich přání. Dovolte si tvořit a najít svůj potenciál.
Termín: 7.6.2022
Doba trvání: 3 – 3,5 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 10, min. 3
Lektor: Mgr. Petra Němečková
Workshop techniky meditace pro normální „smrtelníky“, který účastníkům pomůže zvýšit jejich výkonnost, kreativitu i zdraví.
Termín: 17.6.2022
Doba trvání: 1,5 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Tomáš Reinbergr
Zakladatel a spolumajitel čajové továrny Tea Studio v Nilgiri pan Indi Khanna osobně představí filosofii a způsob fungování tohoto báječného podniku. Budete mít možnost poznat, jak lze lístky z jednoho čajovníku zpracovat takřka na všechny druhy čaje a zároveň budete tyto čaje degustovat.Nahlédnete pod pokličku jednoho z největších čajových odborníku světa.
Termín: 27.6.2022
Doba trvání: 2 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Indi Khanna
Degustační menu s víny je zcela běžné, co ovšem párování pokrmů s něčím nealkoholickým? Cestou párování čaje s pokrmy vás provede Jan Zlámaný.
Doba trvání: 2 – 2,5 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15, min. 9
Lektor: Jan Zlámaný
Nechte se provést dvěma odlišnými, přesto v mnohém podobnými kulturami. Jedna je hluboce zakořeněná v naší západní kultuře, ta druhá je neodmyslitelně spjatá s kulturou východu.
Doba trvání: 2 – 3 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Jiří Boháč - Tea Performer
Staňte se středověkými magistry. Provedeme vás celou procedurou míchání bylin a čej tak, aby na konci byla vaše originální směs zabalená do podoby dárku.
Doba trvání: 2 – 3 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Jiří Boháč - Tea Performer
Zajímá vás, jak se mění zelené zrnko kávy v průběhu pražení? Jaké procesy probíhají uvnitř? Jaký to má vliv na výslednou chuť? Uvidíte, ochutnáte.
Doba trvání: 2 – 3 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Ivan Čumíček
Znáte všechny metody domácí přípravy kávy? Víte, co ovlivňuje její výslednou chuť? Pronikněte do tajů kávového světa a připravte si vždy dokonalou kávu.
Doba trvání: 2 – 3 hod.
Seminář je určen: jednotlivci i celé skupiny
Počet účastníků: max 15
Lektor: Ivan Čumíček